Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران با اشاره به تملک املاک حریم رودخانه فرحزاد گفت: لازم است حق و حقوق مردم و مالکان اصلی در این منطقه پرداخت شود.

به گزارش ایسنا، سیداحمد علوی در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به طرح ساماندهی حریم رودخانه فرحزاد گفت: متاسفانه در فرآیند ساماندهی رود دره فرحزاد شاهد بی توجهی به منافع شهروندان هستیم و این ساماندهی نباید به شکلی اتفاق بیفتد که حق و حقوق تاریخی ساکنان با یک حکم نادیده گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساکنان این محله از دیرباز و قبل از تصویب قانون حریم رودخانه، در حریم رودخانه صاحب ملک بوده اند و اکنون نباید بدون در نظر گرفتن حق و حقوق این افراد و پرداخت مبلغی املاک آنها را تصاحب کرد.

علوی با اشاره به لزوم اجرای قانون حریم رودخانه گفت: مطابق قانون، حریم رودخانه باید آزاد شود؛ اما با در نظر گرفتن حقوق حقه مالکین حقیقی فرحزاد و پرداخت ما به ازای آن. انتظار داریم سازمان آب و فاضلاب که متولی امر است و دادستانی در صدور احکام قضایی حقوق شهروندان و منافع مردم را رعایت کنند.
وی در تذکری دیگر به ماجرای عجیب تملک چندباره برخی املاک در فرحزاد اشاره کرد و افزود: طبق اطلاعاتی که رسیده املاکی که در دوره های گذشته توسط شهرداری تملک شده، بار دیگر به قصد سودجویی به تصرف افرادسودجو درآمده تا با زد و بند ملک را دوباره به شهرداری بفروشند.
رییس کمیته گردشگری شورای شهر تهران تاکید کرد: درخواست دارم تا سریعاً به این موضوع رسیدگی و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی شوند.
وی همچنین در مورد ساخت و ساز و بلند مرتبه سازی در جوار باغ گیاه شناسی هم در تذکری گفت: باغ گیاه‌شناسی ملی ایران به وسعت ۱۴۵ هکتار در اراضی چیتگر قرار دارد و به علت نوع کاربری و طراحی با شماره ثبت ۳۶۵ مورخ ۱۳۹۵.۱۲.۱۰ در فهرست میراث طبیعی کشور ثبت گردیده است.


علوی ادامه داد: اما متأسفانه امروز شاهد هستیم که حریم میراثی باغ گیاه شناسی ملی ایران به عنوان یک فضای ثبت شده، با ساخت و ساز و بلند مرتبه سازی مورد تعرض قرار گرفته و باید هرچه سریعتر متولیان میراث در این مورد اقدام مؤثری را  لحاظ دارند.
وی یادآور شد: در حال حاضر یکی از شرکت‌های تعاونی مسکن در صدد بلند مرتبه سازی و تغییرکاربری اراضی موصوف می باشد.

وی افزود: با توجه  به اهمیت فضاهای باغ ملی گیاه شناسی به عنوان ذخایر ملی کشور و ارزش آن در سطح ملی و بین المللی در تهران و همچنین تاثیر در فضای زیست محیطی تهران باید تجدید نظر در این ساخت و سازها به نفع مردم و گردشگری شهر تهران صورت بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گیاه شناسی شوراي شهر تهران شهرداري تهران دره فرحزاد باغ گیاه شناسی حریم رودخانه شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۱۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف

امین نوربخش کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بر اساس شاخص‌های موجود امنیت انرژی مربوط به کشورهای مصرف کننده است، گفت: کشورهایی نظیر ایران و کشورهایی که بیشتر صادر کننده هستند باید ابتدا تغییراتی در شاخص‌ها ایجاد کنند و سپس به عنوان امنیت انرژی از آن یاد نمی‌شود و بیشتر ابعاد صادراتی آن و تنوع مقاصد صادراتی مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: ما هم در تولید و هم مصرف دچار مشکل هستیم، زیرا تولیدمان در مقایسه با ذخایری موجود بسیار کم است و اگر این روند ادامه دار باشد اتمام ذخایر گازی و نفتی ما تقریباً ۸ دهه طول می کشدو آخرین کشوری هستیم که ذخایر آن به اتمام می‌رسد.

نوربخش ادامه داد: ما اگر این نسبت را افزایش ندهیم باعث می‌شود که پس از چند دهه ایران و چند کشور دیگر نفت و گاز دارند و سایر کشورها نفت و گازشان به اتمام رسیده است در این شرایط سایر کشورها روندی را طی نمی‌کنند که برای تأمین انرژی خود به یک یا دو کشور وابسته شوند.

به گفته این کارشناس انرژی، روندی که برای کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی آغاز شده به این دلیل است که قدرت‌های بزرگ دسترسی چندانی به انرژی ندارند و هر چقدر ادامه پیدا کند کشورهای بیشتری را همراه خود می‌کند و کشور ما که تقاضا برای سوخت‌های فسیلی وجود دارد اگر تولید را افزایش ندهد در دوره‌ای مجبور به فروش نفت و گاز می‌شوند که مشتری برای آن نیست و قیمت‌ها را به شدت کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل در عرضه و تولید باید به فکر افزایش باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مصرف نیز چالش‌هایی وجود دارد و شدت مصرف انرژی در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بیشتر است، خاطر نشان کرد: برای انجام یک واحد کار مشخص دو برابر میانگین جهانی انرژی مصرف می‌شود و فرصت بالقوه ای وجود دارد که با بهینه سازی بتوانیم مصرف انرژی را کاهش دهیم تا ظرفیتی برای صادرات و درآمد ارزی و حتی ایجاد روابط سیاسی از طریق توسعه روابط انرژی در فضای منطقه ایجاد شود.

به گفته نوربخش می‌توان گفت تولید نسبت به ذخایر موجود کم است و باید حجم تولید را افزایش داد و حتی آن را به دو برابر برسانیم و هم به لحاظ مصرف آن را کاهش دهیم.

وی در خاتمه یادآور شد: بهینه سازی راه‌های مختلفی دارد به عنوان مثال تبدیل نیروگاه‌ها به سیکل ترکیبی، رفع نشتی خطوط لوله و حتی تعویض بخاری و راه کارهای قیمتی؛ قیمت گذاری پلکانی می‌تواند در بهینه سازی مصرف مثمر ثمر واقع شود. اما ابتدا باید برسی کرد که مدام یک از این راهکارها ظرفیت بیشتری دارد به عنوان مثال در بخش خانگی از راهکارهای غیر قیمتی نظیر تعویض بخاری‌ها می‌توان دنبال کرد

کد خبر 6097948 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کشف راه‌حل پرورش گیاهان در سیاره سرخ
  • دهه «رکود، عبرت، تجربه»/خسارت ۱دهه توقف ذخیره‌سازی گاز ایران
  • چهارمین نمایشگاه گلخانه‌سازی، گل و گیاه چهارمحال و بختیاری
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف